Xeepeet „konečne“ píše normálny blog

Čakal som, ako sa písmenka v článkoch nejak utrasú. Ja som jediný, ktorý ich utrasie – a aj to spravím. Budem písať konečne normálny blog.

Prvý článok blogu som stvoril aby som robil ďalšiu zaujímavú vec. Dve série článkov priniesli silu významu slov v mojich úletoch. Námety vznikli z niekoľkých desiatok rôzne prežitých dní – zaujímavých dní. Boli to dve série článkov v mnohom podobné ale aj niečím výnimočné. Za každým článkom je vo mne veľká výzva, test, či strach.

Bájky, písané nie dávno po tom, čo som sa naučil čítať a písať, budú pokračovať. Ešte jeden miniblog na pokračovanie sem dám. Rovnako tiež niečo, čo už je dávno napísané.

Neboli doteraz zverejnené žiadne moje programátorské počiny. Aj takto mal vyzerať tento blog. Môže byť dobrý nápad zmenu podnietiť aj v tomto.

Hudba je všade okolo nás. Stačí ju len počúvať. Nie je nad to, keď vám príjemné chvíle vyplní hudba. Predstavte si večernú oblohu zaplnenú hviezdami. Medzi nimi prebehne kométa a namiesto želania vám ako z gramofónu zapraská melódia pesničky od Jaromíra Nohavicu.

Mám v génoch zakódovanú informáciu o dobývaní cieľa. Od chvíle, keď ľudia kolonizovali Európu a objavili Ameriku a podrobne zmapovali celú planétu Zem idú stále ďalej. Vybrali sa preskúmať Vesmír. Rovnako tak ako ta najmenšia baktéria má jediný cieľ prežiť. Technologický podtext má niekoľko článkov, ktoré som doteraz zverejnil. Oddelenie Research zaznamenalo poznámky z pohľadu na dokument o chrípke H1N1 ako aj o dokumentoch HOME a o štatistikách na konci.

Fejtónové úlety, ktoré už teraz v konceptoch vyzerajú zaujímavo. Môže byť z nich jeden dlhý seriál, alebo veľká nikdy nezverejnená cenzúra. Silné slová o počiatku, o snívaní o realite v sne.

Len aby slov nebolo príliš veľa. Najskôr však o Figarovej svadbe a Eclectic, evocative and breathtakingly dazzling evente.

Prečítajte si tiež:

  • žiadne relevantné články
Share: