Tento článok je o celkom obyčajnom dni, avšak s nie tak obyčajným dátumom. Šesť jedničiek a tri jedenástky. Neobyčajná kombinácia v dátume jedného dňa kedy opäť vyjde a zapadne Slnko. Deň trvajúci 24 hodín rovnako ako u všetkých ostatných. Počas tohto dňa sme všetci jedničky. Prečítajte si o dni, ktorý bude mať svoju predpremiéru aj derniéru.

11. november 2011 pripadne na piatok. Prečo to nie je sobota? Pretože by boli všetci na svadbách. Nikto by sa však ženiť a vydávať nemohol, pretože by mladý s mladou boli zároveň pozvaní na niekoho iného svadbu. Ale keďže najprv by sa plánovala svadba a až potom by sa pozývali hostia, v skutočnosti by sa zistilo, že na svadbu nikto nemôže prísť. Všetci by sa brali. Mladí, starí, ale aj deti. Boli by to svadby cirkevné ale aj formálne či neformálne. Na zámkoch, výletných lodiach, ale aj v reštauráciách. Aj keď bez hostí, ale aj tak to bude romantický a nezabudnuteľný deň. Aj numerológ jednoznačne tvrdí, že v tento deň by sme sa mali ženiť, vydávať ale tiež vstupovať do nového priateľstva, zamestnania či podnikania. Pre niekoho to môže byť dôvod pre vstup do novej sociálnej siete (opäť jedna z príležitosti zaregistrovať sa na facebook). Môže ísť aj o úspešné vystúpenie – napríklad z komunistickej strany Slovenska. Skúste si vsadiť, podať lotto, kúpiť si žreb či hrať ruletu. Stávkové kancelárie, herne a internetové kasína ak budú v tento deň otvorené, budú ťahať za kratší koniec. Šanca vyhrať bude podľa numerológa vyššia ako v ktorýkoľvek iný deň.

Ak sa váš názor na to, aké ciele chcete dosiahnuť a čo chcete v živote robiť deň po dni mení, v tento deň je výhodné konečne zrealizovať aktuálny stav toho, čo chcete robiť teraz, a aké ciele sú pre vás dnes zaujímavé. Ak neviete a nemáte žiaden cieľ tohto dňa pokračujte nasledovne. Nájdite si vhodné zamestnanie, prípadne začnite podnikať v čom ste dobrý, aby ste mohli za zarobené peniaze získať pocit istoty a bezpečia. Založte si rodinu, aby ste mohli zažívať veselé a pokojné chvíle. Vytvorte si z rodiny miesto, kam by ste mohli prísť vždy, keď vám bude najhoršie. Nájdite si priateľov, s ktorými si občas vyjdete von a budete môcť zahodiť všetky svoje starosti za hlavu. Nájdite si takých kamarátov, o ktorých sa budete môcť oprieť, keď budem potrebovať pomoc. Takto môžete pokračovať aj vtedy, ak už nejaké tie ciele máte, a presne viete čo chcete v živote robiť ale uvedené ciele sa vám zdajú lepšie a práve ste zistili, že takto by ste chceli svoj život prežívať. Veď všetci smerujeme k jedinému. Keď budeme cítiť svoj koniec, chceme povedať že sme žili krásny život. Existuje milión návodov ako stráviť tento jeden jediný deň a existuje presne taký istý počet dôvodov, aby ste ho začali prežívať realizovaním svojich cieľov.

Aký deň nás to čaká z pohľadu niekoho, kto sa v číslach vŕta. Numerológ tvrdí, že tento deň má predpoklady byť úspešný. Úspešné rozhodnutia v tento deň majú zelenú. Skúste v piatok prijať ťažké rozhodnutie a určite v pondelok po víkende zistíte, že bolo naozaj úspešné. Áno stane sa tak aj po odstupe času plnom oddychu, relaxu a vypínania od práce. Mám overené od numerológa, že tento deň je squellý na všetko, čo ovplyvní budúcnosť ľudí. Je to dátum s troma majstrovskými číslami (jedenástkami). Nemôže ich byť v kalendári viac. Vyplýva, že to bude deň tak silných vibrácii, že sa prenesú aj na najbližšie dni. Pred nami je víkend. Uznajte, čo viac si priať.

V tento deň štartuje aj film od režiséra SAW 2,3 a 4. Trochu mi to pripomína rozprávkový úvod, kde je hlavným číslom sedem. Za siedmimi horami, za siedmimi dolinami, za siedmimi moriami, za siedmimi krajinami. Určite uznáte, že ak na takto opísanom mieste stojí malá chalúpka je to vskutku naozaj výnimočná chalúpka. Čo ak začneme svoje rozprávanie nasledovne: v jedenásty deň, jedenásteho mesiac a jedenásteho roka tretieho tisícročia. Možno vám to pripadá desivé. Čo také výnimočné sa môže udiať o čom takýmto spôsobom začnete hovoriť. Z rozprávky urobíme hororový thriller, ak sa budeme sústrediť na niečo v 11 hodine a 11 minúte. Musí to byť naozaj vskutku špeciálny deň a špeciálna chvíľa v ňom.

Bude to taký deň, aký si ho urobíte. Taký, ako vám do neho zasiahnu ľudia, ktorí dostali to právo do neho zasiahnuť. Všimli ste si vôbec, že tento deň mal svoju predpremiéru 1.11.2011 (minulý týždeň v utorok). A čo ste vtedy robili? Ak ste to vôbec nezaregistrovali v kalendári. Deň bude mať aj svoju derniéru. A to 20.11. 2011. Tento deň sa vykazuje ako zmätočný. Bude plný neistoty hlavne vo finančnej oblasti. Nedoporučuje sa začínať nové pracovné projekty. Tie ste mali začať realizovať už 11.11. Ak ste to nestihli, smola. Ste leniví a nič iné vám neostáva ako čakať až sa posunie letný čas na zimný (získate vtedy hodinu navyše). 20.11. vzniká veľké riziko, žeby ste sa mohli preceniť (zle odhadnúť svoje schopnosti). V tento deň by ste len dokolečka robili tú samú vec avšak bez zjavne výborného výsledku. Všetko má svoj čas a pokiaľ ste všetko potrebné nestihli 11.11. dnes reparát neskladajte. Všetko má svoj čas. Tento deň je chladný aj pre citové oblasti. Svadby už máme úspešne za sebou (boli 11.11.). Ak bolo vhodné brať sa 11.11. tak to teraz vhodné prosto nie je – aj tak sa už všetci pobrali a nie je už koho si brať. Matematika a čísla si navzájom neodporujú.

Pripočítajte k poslednému dvojčíslu roku v ktorom ste sa narodili svoj vek v tomto roku 2011. Myslíte si, že to aký bude deň neplatí pre všetkých?No tu to platiť bude. Každý kto takýto postup zvolí, dostane číslo 111. Tri jedničky je dobrý dôvod povedať si som jednička. V každom z nás je potenciál. Dožili sme sa dňa s troma jedenástkami a neboli sme ľahostajní ale niečo sme podnikli. Čísla nám prajú – ožobráčime stávkové kancelárie,  herne a požičiame ich zadlženému Grécku – poniektorí môžu aj Taliansku.

Ak niekto tvrdí niečo iné, čo bolo prezentované v tomto článku, vybodnite sa naňho. Spoliehajte sa na seba a svoju intuíciu. Len amatérsky numerológ môže tvrdiť, že 11.11. bude nešťastný deň. Prosto si to len zle vyložil.

 

autor tento článok písal pred 11.11. 11 (nie je ničím výnimočný, pretože tak vznikol každý článok na tomto blogu, a preto, že to tak je – a je to tak jednoduché). Rovnako autor prehlasuje, že s numerológom nie je v tak kamarátskom vzťahu, aby sa vzájomne mohli opíjať rožkom. Áno je to istá časť krutej pravdy i keď s humorom podaná.

Prečítajte si tiež:

  • žiadne relevantné články
Share: